Üdvözli a Kiss Autószerviz

A Kiss Autószerviz 2012 márciusában kezdte meg működését a 35 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Kis Zoltán vezetésével. Szakembereink 3 beállásos szervizünkben előre egyeztetett időpontban vagy akár azonnal fogadják a régi és a leendő ügyfeleket és szakszerűen, márkától függetlenül elvégzik a javításokat. A szükséges alkatrészt rövid határidővel rendelésre biztosítjuk Önnek.

Munkaállomásunk lehetőséget ad arra is, hogy a hosszabb javítási munkálatokat igénylő gépjárműveknek zárt parkolóval szavatoljuk biztonságát.

HOGYAN INDULT?

2012-ben néhány kollegámmal elhatároztuk, hogy elindítjuk vállalkozásunk a Kiss Autószerviz Kft-t. Nagy meglepetésünkre pozitívan fogadtak minket a piacon.

A pozitív fogadtatást követően elindult a cég, mely azóta is megszakítások nélkül üzemel. Ezt remekül bizonyítja elégedett ügyfeleink és partnereink száma.

Szolgáltatások

Biztosak vagynk benne, hogy szolgltatásaink között Ön is megtalálja azt, amit keres.

Szolgáltatások

Gépjárművek vizsgára felkészítése, alkatrészek beszerzése és a vizsgáztatás teljes körű ügyintézése, időszakos szerviz, futómű beállítás, motor diagnosztika, gumiszerelés. Autóbérlés, autómosás, autóápolás, NANO technológiás autópolír, H2OFF vízlepergető szélvédő kezelés.

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén.